Skosnöret – trender och nödvändigheter

Skosnöret – trender och nödvändigheter

För en del skor, eller kanske för de flesta skor är ett skosnöre en nödvändighet. Utan det kan du inte knyta skorna, så enkelt är det. Men sanningen är att skosnöret ger det lilla extra och kan ändra skornas utseende.

Du kan välja mellan många och olika varianter såsom mönstrade, färgglada eller neutrala skosnören och oavsett vad du tycker om så finns det gott om alternativ att välja mellan. Kanske väljer du en riktigt cool variant som fräschar upp skornas look eller så satsar du hellre på klassiska modeller där den svarta eller gråa färgen dominerar.

Skosnören kommer i olika länger, material och tjocklekar. Valen är som sagt många och du kan pricka in rätt alternativ som passar både dig, dina skor och ditt humör. Enfärgade, runda, platta eller färgstarka, ja det finns en hel del att titta på. Med andra ord kan du vara allt från kreativ och innovativ till strikt och proper.

Skorna du inte kan utan

När vi pratar om skosnören i olika färger menar vi inte att du ska ha dem på officiella skor där dresskoden är förutbestämd och ganska sträng. Här pratar vi mer om att nyansera dina sneakers eller andra skor som faktiskt tillåter den friheten.

Skor och skosnören går hand i hand. Vilka par skor kan du inte utan? Den frågan är väldigt individuell om du tänker efter. Ditt skobehov beror helt och hållet på vilket jobb du har och vad du gillar att göra på fritiden. Ifall du arbetar på en bank där du måste ha finskor på dig så ska du givetvis införskaffa några par sådana. Jobbar du som yogainstruktör behöver du inga skor alls på jobbet.

Oavsett ditt yrke så har de flesta ett par sportskor stående i hallen. Vintertiden behövs det varma skor oberoende av sysselsättning och intressen. Så, ja dessa två par måste du ha.

Med skorna i fokus

Skor är en viktig del av din outfit. Du kan vara modig och blanda kläd -, och skostil på ett sätt som gör ditt utseende mer uppmärksammat. Du kan våga matcha färgglada sneakers till en kostym och gå på ett möte. Tänk vilken effekt det kommer att skapa!

Högklackade skor anses vara eleganta och om en tjej vill vara extra fin när hon går ut är valet självklart. Många känner sig inte manade och väljer att ha traditionella skor som inte sticker ut och det är absolut inget fel med det valet.

Comments Off

You may also Like