Marknadsför klädesaffären på rätt sätt

Marknadsför klädesaffären på rätt sätt

Det är enklare än man tror att få de nya potentiella kundernas ögon riktade mot sig – man måste bara veta hur man ska gå tillväga. Marknadsföring är sannerligen A och O för att få butiken att gå runt, men tro det eller ej kan man göra detta från utsidan av ens butik. Allt som krävs är de rätta skyltarna för att locka nya kunder in i klädesaffären. Så fort deras blickar riktas mot en kommer det inte att dröja länge förrän de beger sig in i ens affär.

Att skylta utanför affären

En gatupratare är det perfekta sättet att fånga uppmärksamheten från förbipasserande, och tack vare det faktumet att dessa gatupratade har affischer riktade åt båda hållen kommer de att synas på långa vägar. Det är dessutom upp till en själv hur stor man vill att denne gatupratare ska vara.

Det finns mindre varianter som når upp till knäna på en, men sedan finns det dessutom större modeller som nästan är lika långa som man själv är. Så länge man placerar en lockande affisch i gatuprataren med kampanjer, rabatter eller saftiga erbjudanden kommer det inte att dröja länge förrän man har nya kunder som knackar på.

Griffeltavlor för enkel marknadsföring

Griffeltavlor är ett perfekt val för de som snabbt och enkelt vill kunna ändra meddelandet dagligen. Griffeltavlor tillåter en nämligen att skriva och sudda ut ens text på ett snabbt och enkelt vis. Det är vanligt att griffeltavlor används utanför butiker och restauranger för att visa upp dagens meny eller ett kortvarigt erbjudande som man inte vill missa.

När det väl är dags att uppdatera griffeltavlan så suddar man helt enkelt bort sitt meddelande på ett mycket lätt sätt och skriver dit ett nytt. Svårare än så är det inte! Med andra ord kan ens klädesaffär komma långt genom att ta hjälp av gatupratare och griffeltavlor.

Comments Off
×