Snygga accessoartrender 2020

Snygga accessoartrender 2020

Det som är bra med accessoarer är att det är enkelt att med dem lyfta din look till en helt ny nivå. Det både till vardag och till fest. Det finns en massa olika accessoarer för både kvinnor och män att välja mellan. En del av de accessoartrenderna vi ser nu under andra halvan av 2020 för kvinnor är vad vi ska ta upp här.

Styla rätt med accessoarer

När det gäller att välja accessoarer för året så är det helt rätt med iögonfallande örhängen. Gärna stora, dinglande, färgglada sådana. Material som är helt rätt nu är silver, stål och guld. Även olika kedjor och halsband är hett i år. Köp ett bokstavshalsband här. Just kedjehalsband är bra, eftersom de går använda till mer än bara ha kring halsen, De fungerar även bra att ha som skärp eller styla på andra sätt. Andra bra accessoarer i år är bälte eller skärp. Är det bälten så ska de helst vara breda. Skärpen är mer åt det smala hållet som gäller. Det bästa med dessa accessoarer att det går fynda dem begagnade.

Även skor är bra accessoarer

Det är inte bara smycken, skärp, halsband, sjalar och annat som fungerar bra som accessoarer. Det gäller även skor. Årets trender är lågskor, alltså platta skor. De an medföra en elegans till både kostymbyxa och jeans. Annars är det hett med lårhöga stövlar, eller varför inte ett par rejäla gummistövlar. Det har blivit allt mer vanligt med så kallat praktiskt mode.

Styla på ditt sätt

Det är så klart inte ett måste att slaviskt följa alla modetrender bara för att det visas på catwalken eller är med i alla tidningar och modemagasin. Det är även helt rätt att skapa egna outfits av det du redan har hemma. Det går att göra om smycken, kläder med mera för att få något eget och unikt.

Comments Off

You may also Like